MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Zrób ciasto drożdżowe i dodaj sezonowe warzywo. Na podwieczorek podaj placki rabarbarowe. Po prostu rozpływają się w ustach

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

Zobacz również

Miasteczko kibica za rok też nad Wartą? "To był strzał w dziesiątkę"

Miasteczko kibica za rok też nad Wartą? "To był strzał w dziesiątkę"

Skrót sparingu Legia Warszawa - Pafos. Porażka z Cypryjczykami

Skrót sparingu Legia Warszawa - Pafos. Porażka z Cypryjczykami

Polecamy

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu